TELEFON CASUS PROGRAMI

telefon casusu

Telefon casus telefon dinleme programı olarak bilinen yazılımlar dünya genelinde öncelikle cep telefonlarının ve aynı zamanda da diğer tablet bilgisayar gibi mobil cihazların uzaktan takip edilmesine, dinlenmesine ve kontrol edilmesine olanak veren programlardır. Kişiler sahip oldukları cep telefonlarına yükledikleri bu programlar sayesinde o telefonlar ile yapılan bütün aktiviteleri uzaktan erişim yoluyla takip edebilmekte, yapılan görüşmeleri dinleyebilmekte, kaydedebilmekte, o telefonla çekilen fotoğraflara bakabilmekte, arayan ve aranan numaralar listesine ve kayıtlı kişilerin bulunduğu telefon rehberine ulaşabilmekte, telefonun anlık yer tespitini yapabilmektedirler. Bu saydığımız işlevler telefon casus programlarının en temel özellikleri olarak ön plana çıkmış olan özelliklerdir ve daha bir çok fonksiyona sahiptirler.

Çalışma prensipleri olarak cep telefonu casus program ları hep aynıdırlar, gizli modda çalıştıklarından kullanıcıya herhangi bir uyarı vermezler ve yüklendikleri cep telefonlarının internet bağlantılarını kullanarak veri iletimini gerçekleştirirler. Bu verilerin (telefon görüşmeleri,sms kayıtları gibi veriler) programı yükleyen kişi tarafından izlenmesi ise yine internet üzerinden programın websitesinden online kontrol paneline girilerek yapılır. Kişi kendisinin daha önceden oluşturduğu kullanıcı adı ve parala ile programın websitesindeki online kontrol paneline girer ve oraya casus program tarafından gönderilmiş olan bilgileri izleyebilir.

Ayrıntılı Çalışma Prensibi Açıklaması

Şu an için dünya genelinde en çok tercih edilen ve kullanılan telefon casus programı hangisidir diye merak ediyorsanız aşağıdaki linke bakabilirsiniz. Bu linkte ulaşacağınız liste en popüler casus yazılımların özelliklerini, güncel fiyatlarını ve nasıl yüklendiklerine dair bilgiler içermektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder