TELEFON DİNLEME PROGRAMLARI

Akıllı telefon dinleme programları dünya geneline bakıldığında oldukça çeşitlilik gösteren özelliklerde olabilmektedirler, bazı telefon dinleme programlarının özellikleri diğerlerine kıyasla çok daha fazla iken bazıları ise sadece temel bazı fonksiyonlar ile potansiyel kullanıcılarının karşılarına çıkmaktadırlar. Bir telefon dinleme programında olması muhtemel bir çok özellik bulunduğundan aslında isim olarak sadece dinleme kelimesinin kullanılması sadece genel ağız alışkanlığından başka bir şey değildir, tüm bu fonksiyonların toplamını sadece dinleme ye indirgemek yazılım yapımcı firmalarına bir anlamda hakaret olur diyebiliriz. Bunu söylememizdeki ana sebep yazılımın dinleme fonksiyonunun yanında saymakla bitmez diğer fonksiyonlarının da olması ve bazı özelliklerinin en az dinleme özelliği kadar kullanıcılar tarafından talep ediliyor olmasındandır.

Peki telefon dinleme programları yerine aslında nasıl bir isimle bu yazılımları adlandırmak gerekir dediğimizde artık o biraz sizin kelime dağarcığınıza kalmış görünüyor ama bizce daha uygun olabileceğini düşündüğümüz adlandırmalar arasında Telefon Takip Programı, Telefon Kontrol Programı, Telefon İzleme Programı gibi adlandırmalar daha kapsamlı ve daha uygun olabilir.Çünkü tüm bu izimlendirmelerin kapsamı içerisinde zaten dinleme mevcut.

Bu makalemizde sizlerinde bu yazımızı okumanıza temel oluşturduğunu düşündüğümüz ana düşünceler olan Telefon dinleme programları aslında basitçe nedir? Telefon dinleme programlarının çeşitleri var mı dır? Hangi telefon dinleme programları daha özellikli ve diğerlerine kıyasla daha kolay kurulum ve kullanım sunmaktadır? Telefon dinleme programı ücretsiz olarak yüklenip kullanılabilirmi? Türkiye'de kullanılabilen ve Türkçe kullanım kolaylığı bulunan telefon takip programları hangileridir? gibi sorularınıza değinmeye çalışacağız.

Telefon dinleme programları nedir? Hangileridir? 
Basit olarak bir telefonun uzaktaki diğer bir lokasyondan online olarak bir kullanıcı online paneli üzerinden takip edilmesine olanak veren ve yüklendikleri cep telefonlarında arka planda genellikle gizli modda çalışan yazılımlara verilen isimdir.

Bu yazılımların dünya genelinde ve Türkiye'de çeşitli firmalar tarafından geliştirilmiş farklı isimlerle potansiyel kullanıcılara sunulmuş versiyonları bulunmaktadır. Bu farklılıklar genelde kapsadıkları özelliklere göre değerlendirilmektedir ve bazıları diğer yazılımlara göre bariz daha çok fonksiyon sunmaktadırlar. Yazılımların popüler ve özellikli olanlarına ayrıca değineceğiz.

Telefon Takip Programı Ücretsiz Varmıdır?
Bu soruya tamamı ile Hayır Yoktur demek çok doğru olmamkla birlikte piyasada ücretsiz olarak kullanıma sunulan telefon dinleme programlarından pek bir performans beklememek en doğrusu olur düşüncesindeyiz zira gerçekten özellikli diyebileceğimiz yazılımlar ücretsiz değillerdir. Belki bir miktar online araştırma yapmanız durumunda bir kaç ücretsiz yazılıma rastlayabilme olasılığınız olsada bu yazılımlar hem özellikleir açısından çok zayıf hemde kendini cihazda saklayabilme açısından neredeyse vasat diyebileceğimiz yazılımlardır. Bu yüzden tercihlerinizi özellikle ücretli kullanım sunan yazılımlardan yana yapmanız yararınıza olacaktır.

Ücretsiz Deneme Sunan Telefon Dinleme Programları Varmıdır?

Evet kaliteli diyebileceğimiz ve fonksiyonları itibari ile zengin olan yazılımlar genellikle ücretsiz olarak belirli bir kullanım süresi sunan yazılımlardır, dolayısıyla bu yazılımları kullanıcı satın almadan önce denemek ister ve deneyebilir, deneme süresi boyunca hiç bir ücret ödemek zorunda da değildir. Bu da kullanıcının yazılımı satın almadan önce tam anlamı ile tüm özelliklerini kullanabilmesine ve bizzat test edebilmesine olanak verir. İşte sizlere önereceğimiz yazılımlarda bunlar olacaktır.

Yani öncelikle ücretsiz deneme süresinii kullanabileceğiniz yazılımları tercih etmenizde kendiniz açısından fayda vardır.


Peki En Özellikli ve Kullanımı Kolay Olan Telefon Takip Programı Hangisidir?

Yaptığımız değerlendirmeler içerisinde sizlere gönül rahatlığı ile sunabileceğimiz en kapsamlı telefon takip programı Xmobile Pro dur. Xmobile Pro özellikle Android telefon takibinde kendini tanımlamış çok fonksiyonlu ve de Ücretsiz deneme imkanı sunan oldukça gelişmiş bir telefon dinleme programıdır.

Çok kolay denilebilecek yükleme ve kurulum adımlarının ardından en fazla 5 dk kadar bir süre sonra telefon takibine başlayabileceğiniz oldukça popüler ve bir okadarda fonksiyonlu bir program. Xmobile Pro hakkında detaylı bilgi için www.xmobilepro.net adresine bakabilirsiniz ve ücretsiz olarak deneyebilirisiniz.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder