EN İYİ ANTİVİRÜS PROGRAMI TOP 10

En iyi antivirüs programı ve internet güvenlik programı hangisi diye sizler için araştırdım, araştırmalarım özellikle yabancı kaynaklı, prestijli ve  yüksek PR seviyelerine ulaşmış program inceleme sitelerine dayanmaktadır. Bu sitelerden aldığım ortak bilgilere dayanarak sizler için aşağıdaki listeyi hazırladım. Bu antivirüs programlarından hangisini kullandığınızı ve aldığınız geri dönüşümleri sizlerde diğer kullanıcılara yardımcı olmak için bizimle yorumlar kısmında paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Bu arada aşağıdaki programların resimleri ve isimleri programları satın almak isteyenler için direk satış sitelerine linklenmiştir. Bu linkler en ucuz satış fiyatı veren satış sitelerine ulaşım sağlayan linklerdir.

En İyi Antivirüs Programları

bittdefender

1. Sırada BITDEFENDER INTERNET SECURITY
Eğer Bitdefender programını satın almayı düşünüyorsanız size tavsiyem yukarıdaki linkten almanızdır, böylece hem diğer satıcılara göre daha ucuza alırsınız hemde yanında extradan PC kalibrasyon, temizleme ve hızlandırma programı olan  IObit Advanced SystemCare PRO 'u bedavadan almış olursunuz.



kaspersky
2.Sırada KASPERSKY INTERNET SECURITY



norton

3.Sırada NORTON INTERNET SECURITY

trend micro

4.Sırada TREND MICRO INTERNET SECURITY 


f secure


5.Sırada F-SECURE INTERNET SECURITY


G DATA

6.Sırada GDATA INTERNET SECURITY

avast

7.Sırada AVAST INTERNET SECURITY


8.Sırada AVG INTERNET SECURITY



ESET

9.Sırada ESET SMART SECURITY


BULLGUARD

10.Sırada BULLGUARDINTERNET SECURITY


PANDA

11.Sırada PANDA INTERNET SECURITY



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder